Gapahuk

Gapahuk overrasker og beroliger, er radikal og rotekte.

Gapahuk

Gapahuk er resultatet av samarbeid mellom Rindalshytter og det internasjonalt anerkjente arkitektkontoret Snøhetta, og viser hvordan arkitektur kan være en hyllest til landskapet. Formen på den moderne hytta er skapt for å passe inn i et hvert terreng – ved sjøen, på fjellet, i skogen, og vendt mot himmelretningen du selv ønsker. Dette er ikke bare unikt for hyttemarkedet, det er arkitektur i verdensklasse.

Previous slide
Next slide
Samarbeid med snøhetta

Arkitektkontoret Snøhetta står bak prestisjebygg som Operahuset i Bjørvika, biblioteket i Alexandria og World Trade Center Museum i New York. Når Snøhetta slår seg sammen med Rindalshytter for første gang, står både naturen og kundene i sentrum.

Seniorarkitektene Anne Cecilie Haug og Andreas Joyce Nygaard er overbevist om at de har laget en hytte der man i langt større grad kan være til stede i øyeblikket.

– Vi var inspirert av det enkle livet i naturen, legge seg ned på bakken og så spenne et enkelt tak over for å skape ly for været, forteller Anne Cecilie Haug. Med den diagonale mønekammen som selve signaturen, har Snøhetta skapt en hytte som både er tradisjonell og nyskapende på samme tid.

Tegninger

360-graders visning

En moderne hytte for dem man er glad i

Takket være vridningen på taket åpner Gapahuk seg i begge ender. Med flere høye vinduer fyller dagslyset hytta hele veien gjennom, fra morgen til kveld. Hytta er skapt for å tilbringe tid med dem man er glad i, med gode fellesrom, overdekte uteplasser og utsikt.

Varer i generasjoner

I hver eneste kvadratcentimeter av Gapahuk ligger det en baktanke. Miljøhensynet, det enkle vedlikeholdet, kontrasten mellom det vidåpne og trygge, og med materialer som bare blir bare vakrere og vakrere år for år. Gapahuk skal vare i mange generasjoner.

Inspirasjon

Se vår inspirasjonsside for mer bilder av interiør og eksteriør av ulike hyttemodeller. 

Hyttemodeller