Lysthus fra Rindalshytter ved vakre Hafjell

Ønsker du hytte rett ved skibakken, skiløypene eller downhillbakken?

Da kan dette være noe for deg!

Ønsker du hytte rett ved skibakken, skiløypene eller downhillbakken? Da kan denne være noe for deg!

Lysthus fra Rindalshytter

Lysthus fremstår som god og trygg. Den byr virkelig på de gamle håndverkstradisjonene, samtidig som den representerer en ny og tidløs arkitektur.

Lysthus åpner opp mot naturen og omgivelsene. Grensen mellom ute og inne viskes ut. 

Det åpne fellesrommet i midten av hytta har gjennomlys fra store vindusflater. Her kan du føle deg i ett med naturen og samtidig ha det lunt og godt innendørs.

Lysthus er utviklet i samarbeid med industridesigner Ole Petter Wullum.

Lysthus fra Rindalshytter

Lysthus fremstår som god og trygg. Den byr virkelig på de gamle håndverkstradisjonene, samtidig som den representerer en ny og tidløs arkitektur.

Lysthus åpner opp mot naturen og omgivelsene. Grensen mellom ute og inne viskes ut. 

Det åpne fellesrommet i midten av hytta har gjennomlys fra store vindusflater. Her kan du føle deg i ett med naturen og samtidig ha det lunt og godt innendørs.

Lysthus er utviklet i samarbeid med industridesigner Ole Petter Wullum.

Høghaugen Øvre

Høghaugen øvre i Hafjell er et tilbaketrukket hytteområde i den sydlige delen av anlegget. Feltet tilbyr nærhet til alt i og rundt Hafjell, men gir også muligheten for den ekte hyttefølelsen, da det er romslige tomter med skogens stillhet utenfor døren.

På en av Hafjell sør flotteste tomter har vi gleden av å presentere et prosjektert Lysthus fra Rindalshytter.

Friluftseldoradoet Hafjell

Hafjell er en godt kjent skidestinasjon med utrolige muligheter. Skibakken har noe for alle og enhver, enten du liker å kjøre gode og brede svinger eller liker å leke deg litt i skiparken. 

I tillegg til dette har Øyerfjellet kanskje Norges beste langrennsløypenett. Med milevis av skiløyper, finner man en tur som passer alle, enten man er rutinert skiløper eller man ønsker å ta med hele familien på en rolig tur, kanskje med et stoppested som tilbyr kakao og vaffel.

Hafjell er ikke bare en vinterdestinasjon, men også et godt reisemål på sommeren. Hafjell har utviklet sitt tilbud når det kommer til downhillsykling. Med flere løyper i forskjellige vanskelighetsgrader, med forskjellige mulige stoppesteder for lunsj eller bare en liten kaffekopp og en pust i bakken.

Som familie er det masse forskjellig man kan finne på av aktiviteter utenom selve bakken. Øyer og Lillehammer har gode tilbud når det kommer til fellesaktiviteter. Hunderfossen familiepark er en av parkene som er godt besøkt under sommerhalvåret.

Aktivitetstilbud

Bike park

Hafjell Bike Park er ledende i Norge på heisbasert sykling, med 19 løyper fra grønn til svart vanskelighetsgrad fordelt på til sammen 25 km.

Alpint

Hafjell har et av Norges beste skianlegg med løyper tilpasset alle vanskelighetsgrader, og er egnet til hele familien.

Tur

Det finnes mange korte og lange fjellturer i Hafjell. Ta gondolen opp og gå tur til Hafjelltoppen eller lenger inn i fjellet.

Rafting

Liker du fart og spenning? Så er rafting i Sjoa noe for deg, og perfekt til de litt større barn.

Hunderfossen

Hunderfossen Familiepark er et velkjent feriested for mange. Opplev mer end 60 attraksjoner, som passer til hele familien.

Lilleputthammer

Lilleputthammer er en miniatyrversjon oppført i skala 1:4 av Storgata i Lillehammer. Lilleputthammer ligger kun 10 minutter fra Hafjell Alpinsenter.

Adkomst

Kun 1 time og 40 min fra Gardermoen og 15 minutters kjøring nord for Lillehammer finner du Hafjell alpinsenter, som er Norges største og mest allsidige skianlegg. Her kan du og din familie boltre dere i løyper i alle størrelser.

Ta av E6 ved Øyer sentrum om kjør videre opp mot Hafjelltoppen.

Etter bomstasjonen kjører en videre opp Hundersetervegen og tar til høyre ved Rundmyrvegen.

Om Rindalshytter

Vi har bygd hytter i snart 60 år og selv om mye har forandret seg siden 1964, er grunnprinsippene de samme.
Vi bygger hytter som er nyskapende og funksjonelle, men med inspirasjon fra tradisjonell byggeskikk og historiske bygningsformer. Vi har etablert et avansert produksjonsanlegg i Rindal i Trøndelag, men kjernen i virksomheten er håndverk og fagkunnskap.

Selv om vi leverer hytter over hele landet, er vi fortsatt en lokal familiebedrift. 

Rindalshytter ble etablert av den lokale gründeren Emil Gåsvand. Neste generasjon, hans 3 barn, er dagens eiere. I disse dager er Rindalshytter en av landets eldste produsenter av fritidsboliger.


Samtlige hytter kan plasseres i ulike typer terreng, ved havet, i skogen og på fjellet. Vi har lagt opp til en fleksibel produksjonsform, hvor hvert enkeltprosjekt kan tilpasses etter individuelle ønsker og tomte forhold. Ønsker du tretak, eller passer det bedre med torv eller skifer?

 Det er ditt valg, og det er også opp til deg hvor langt vi skal følge deg i prosessen.

Gode muligheter for leieinntekter

Meld din interesse

Helt uforpliktende

Se våre hyttemodeller

Last ned prospekt