Prosjektert Lysthus - Kårvatn, Todalen


Området rundt hyttefeltet byr på høyfjell og frodige dalføre med turopplevelser og utfordringer i kø – uansett hvilket nivå eller tid på året. 

Området er kjent som et eldorado for toppturer på vinterstid, og oppover fra hyttefeltet kan vi by på landets fineste heisfrie anlegg for langrenn finner en kun 5 km fra Kårvatn. Her er det lysløyper og frianlegg med stor gapahuk. Ca. 35 km fra hyttefeltet finner vi Surnadal alpinsenter. 

Sommerstid er mulighetene uendelige med lange fjellturer til høge topper, eller utforsking av nærområdet i dalen. Innerst i dalen, kun et kvarters gange fra hyttefeltet, finner vi mektige Nauståfossen. Et yndet sted å ta en dukkert etter varme fjellturer på sommeren. 

Skulle det friste med andre aktiviteter har Surnadal golfklubb en 18-hullsbane kun 20 km unna. Eller kanskje en padletur i Todalsfjordet og utover mot Stangvik? 

Kårvatn er et godt utgangspunkt for å oppleve hva Møre og Romsdal har å by på. Hva med en dagstur til Kristiansund med badeland, byliv og shopping? Eller hva med et besøk til Atlanderhavsparken eller Trollstigen?

Tomt T2 i reguleringsplanen er utgangspunktet for denne annonsen, men det er mulig å velge andre tomter i feltet. 
Vei, vann, avløp og strøm er etablert frem til tomtegrense. Det kommer ingen tilknytningsavgift til vann og avløp. 

Prisen som er satt for denne annonsen gjelder hytte over støpt plate og tomt. Det vil si at kostnader som gjelder graving og støping av plate ikke inngår i oppgitt pris, og kommer i tillegg.

Se FINN-annonse for prosjektert Lysthus her