Lysthus - Høghaugen Øvre, Hafjell

På en av Hafjells flotteste tomter har vi gleden av å presentere Lysthus i bindingsverk fra Rindalshytter.

Prosjektert hytte ligger på tomt nr. 14 – en av de mest solrike tomtene i feltet. Plasseringen er spesielt tilpasset tomt og utsiktsforhold. Hytten har en gjennomtenkt og god planløsning. I første etasje finner vi en stor og god entre, 3 soverom, to bad, vaskerom/teknisk rom, og romslig kjøkken og stue. På hemsen er det tilsammen 48 kvm gulvflate som gir god mulighet for ekstra soveplasser.

Hytten leveres nøkkelferdig med bl.a. kjøkken og baderomsmøbler fra Fossline, varmekabler i våtrom, gang og kjøkken/stue, glattpusset peis Rais Visio 3 opp til tak, og nydelig eikeparkett på gulv.

Lysthus fremstår som god og trygg. Den byr virkelig på de gamle håndverkstradisjonene, samtidig som den representerer en ny og tidløs arkitektur. Lysthus åpner opp mot naturen og omgivelsene. Grensen mellom ute og inne viskes ut. Det åpne fellesrommet i midten av hytta har gjennomlys fra store vindusflater. Her kan du føle deg i ett med naturen og samtidig ha det lunt og godt innendørs. Lysthus er utviklet i samarbeid med industridesigner Ole Petter Wullum.

Se prospekt her