Prosjekterte hytter på tuntomt fra Rindalshytter på Hafjell

Rindalshytter har et flott hytteområde, Høghaugen Øvre, som ligger i Hafjell Sør. Området ligger i et fint naturområde, samtidig som det har direkte tilgang til milevis med skiløyper. På den første tuntomten har vi nå for salg 7 fritidsboliger som er spesielt designet for denne tomten. 

Fritidsboligene får et fotavtrykk i terrenget på 80m2 med 61m2 bruksareal i første etasje og 49m2 i andre etasje. Tross et beskjedent fotavtrykk får fritidsboligene et bruksareal på 110m2 med 4 soverom og egen loftstue. 

Hyttene er prosjektert med varmepumpe og vannbårengulvvarme som gir hyttene energimerket “B”, og mulighet for grønt hyttelån med gunstig rente. 

Hafjell alpinsenter ligger i Øyer kommune med 2286 innbyggere, kun 15 min fra Lillehammer og 20 mil nord for Oslo. I Hafjell finner du opplevelser og aktiviteter for både barn, foreldre og besteforeldre. Du finner tre familieområder som egner seg perfekt for samlingssted for hele familien. 

Om du ønsker fart og spenning så er det hele 29 nedfarter i varierende nivåer og 18 skiheiser. Om sommeren finner du et av Norges beste løypenett for terreng og stisykkel.

Hafjell byr også på et fantastisk løypenett for langrenn og familieparker som Hunderfossen like i nærheten.

Se hele prospektet HER!

Har du noen spørsmål, ta kontakt med oss.