Vi bygger drømmer

Vi har bygd hytter i snart 60 år. Og selv om mye har forandret seg siden 1964, er grunnprinsippene de samme.

Vi bygger hytter som er nyskapende og funksjonelle, men med inspirasjon fra tradisjonell byggeskikk og historiske bygningsformer. Vi har etablert et avansert produksjonsanlegg i Rindal i Trøndelag,
men kjernen i virksomheten er håndverk og fagkunnskap. Og
selv om vi leverer hytter over hele landet, er vi fortsatt en lokal familiebedrift. Rindalshytter ble etablert av den lokale gründeren Emil Gåsvand. Neste generasjon, hans 3 barn, er dagens eiere. I dager Rindalshytter en av landets ledende produsenter av fritidsboliger.

Vi bygger ikke ferdighytter. Vi bygger din hytte! 

Selv om Rindalshytter som utgangspunkt gir deg 5 ulike modeller å velge mellom – Lysthus, Langhus, Gapahuk, Kvist og Retro – blir nesten ingen av hyttene våre helt like når de står ferdige. Vi tilbyr alt fra tradisjonelle, håndlaftede tømmerhytter til moderne fritidsboliger i bindingsverk. Samtlige hytter kan plasseres i ulike typer terreng, ved havet, i skogen og på fjellet. 

Vi har lagt opp til en fleksibel produksjonsform, hvor hvert enkeltprosjekt kan tilpasses etter individuelle ønsker og tomte forhold. Ønsker du tretak, eller passer det bedre med torv eller skifer? Det er ditt valg, og det er også opp til deg hvor langt vi skal følge deg i prosessen. 

Du kan velge mellom byggesett, elektroklar eller nøkkelferdig hytte.

"Velger du for eksempel en tømmer- eller stavlafthytte,
kan du være trygg på at den er håndlaftet på fabrikken vår i Rindal."

Rindalshytter er Norges eldste leverandør av fritidsboliger. 

For en familiebedrift som vår, innebærer dette forpliktelser vi tar på stort alvor – i hele virksomheten. Velger du for eksempel en tømmer- eller stavlafthytte, kan du være trygg på at den er håndlaftet på fabrikken vår i Rindal. Tømmeret stammer fra fjordene på Nordmøre, hvor furuene vokser sent. Dette gir tett tømmer som ikke råtner, men varer lenge. 

På hytter som ikke laftes bruker vi hovedsakelig royalimpregnert materiale på tak og yttervegger. Trevirket er trykkokt med linolje som gir svært god råtebeskyttelse og minimalt behov for vedlikehold. Innvendige materialer som paneler og gulv har høy kvalitet. Vi legger stor vekt på å skape mest mulig energieffektive og naturvennlige fritidshus, som glir mer inn i landskapet enn står ut. I naturen, på lag med naturen. Vi velger å være grundige i arbeidet vi gjør, fordi vi vet at vi ikke bare bygger hytter. Vi bygger drømmer.

Å bygge hytte er en stor drøm for mange. Men hvor skal man begynne? I Rindalshytter har vi lang erfaring med alt du kan støte på gjennom planleggings- og byggeprosessen, og vi kan levere din drømmehytte som byggesett eller helt ferdig.